feszekszinhaz.hu

Ilyen honlap nincs. (Nem telik rá.) De van helyette ez: www.cziczo.hu/feszekszinhaz/. Ugyanúgy megtalálható, könnyen elérhető, és használható. Vagy nem? De!

Használati utasítás és segítő kattintások következnek.

Megnyílik a honlap, s ezt látjuk. (Fentebb a kép.) Van egy fejléc - erről majd később részletesen -, és három hasáb. (Egyszerűbb-de-nagyszerűbb monitorokon a harmadik csak félig látszik, de dolgozunk a megoldáson!)

A "felületen" (így mondják) elsőként az aktualitásokkal találkozhat a színházunk után böngésző. Balra egy youtubevideó az éppen aktuális előadásunkról, mellette az időpont, s felette egy fotó jelzi, melyik legközelebbi előadásunkra lehet még jegyet venni. (A videó, a fénykép, és az időpont egy előadáshoz tartoznak, a címe olvasható is legközépebben.) És jobbra, a legszélén, havi plakátunk kicsi képe látható, de rákattintva hatalmasban olvasható!

Az oldalon lejjebb haladva három (vagy kettő és fél) oszlopban keresgélhet az olvasó. Balra repertoárunk előadásira kattintva minden megtudható azokról: stáb, szereplők, időpontok, szinopszis, ajánlások, időpontok, fényképek stb.
Középen híreinket olvashatják. Ezek jórészt blogunkon - azaz itt - is olvashatóak, erre egy link figyelmeztet bennünket. Jobbra érdekességek, felhívások találhatók. (De csak annak, aki látja!)

És következzék honlapunk lelke, a menüsor!

Legelébb is a feltűnően rikító, pirossal szedett műsor feliratra kattinthatunk! És hiphopp, megjelenik! Mi? A műsor(unk). Az időpont (befejezéssel együtt, hogy könnyebb legyen tervezni!), az előadás címe, helyszíne, és információ a jegyrendelésről. (A [minden jegy elkelt] mondat ne riasszon el senkit, egy telefont érdemes megereszteni, hátha van még pótszék - ami ugyanolyan hely, mint a többi, amúgy.)
Az oldalon lentebb haladva kiderül, mik a terveink az elkövetkező évadokban, sőt, eddigi összes előadásunk listáját is megtalálhatják fanatikusabb rajongóink!

A menüsor második kattintása az információs oldal.

Aki itt nem talál meg valamit rólunk, az hűtőgép, nem ember! (Vagy Nexus mittudoménhány.)

Jegyáraink, elérhetőségeink, térkép, fénykép a bejáratról, galéria a színházról, linkek, mind-mind segítik a színházba igyekvőt. (Nem árt kedvezményeinkről érdeklődni, mert megéri!)

Harmadik fülecske a "hírek", ami nem más, mint nyitóoldalunk. De mindjárt mellette található az összes eddigi és aktuális előadásunkat egy helyről megcélzó "előadások" menü és a fényképek és videók lelőhelye, a "galéria".
(Itt érdemes az oldal legaljára kattintgatni, mert plakátjaink, szórólapjaink kicsi és nagy digitalizált változatai nézegethetőek arrafelé!)

A színházunkról megjelent valamennyi sajtóanyag olvasgatható a "sajtó" menüben. Sok-sok hasznos és/vagy ideges színházi szakember véleményének linkjei. Hm.

Következik a "társulat" tablója, azaz mindenki, aki szerepet játszik/játszott a Fészek Színház történetében. A kisképekre kattintva megjelenik a nagykép, és minden, amit tudni érdemes a kiválasztott alkotóról. (A homályosabb arcok régi tagjaink - persze róluk is minden elolvasható.)

Díjainkat gyűjtöttük egy helyre a "díjaink" menüben, majd mellette a nálunk vendégeskedő társulatok, zenekarok fellépéseit örökítettük meg a "vendégelőadások" gomb alatt.

És e-mailt is lehet küldeni nekünk, erre van az e-mail felírat.

És balra egy telefonszám figyelmeztet a lehetőségre: ha valami nem tiszta, érdemes felhívni valakit, aki tisztában van azzal is, ami nem tiszta, de ezért telefonál az, akinek nem tiszta... (folyt.köv.)

Színes ikonok következnek. Az első kettő angol és francia nyelvű oldalunkra kalauzolja külföldi barátainkat. Majd kékesen hívogat facebook és youtube oldalunk elérhetősége. Barátaink színházajánló oldalát is idelinkeltük, és kedvenc házifesztiválunk, a Bugyifeszt is elérhető innen. Fanatikusabbak iWiW oldalunkat is megtalálják innen.

S már csak két ikonra kell felhívnunk a figyelmet, s mindenki mindent tud!

A fekete-bordós képecske jelzi, hogy bizony rengeteg diákkal foglalkozunk. Diákszínpadaink oldalára kalauzolja az olvasót a "diákszínházak" felirat. 

És az ismert narancssárgás blog.hu link ide irányít minden fészkest és nem fészkest. (De ez már egy másik történet.)

Jó böngészést!