Őszi köszöntő

heti_szerkeszto.jpg

A Fészek Színház évről évre próbálja több és több helyszínen megmutatni magát, (el)ismertebbé válni, erős gárdát építeni a falai közé, és az odalátogatók kedvében járni. Idén alkalmunk nyílt ellátogatni a TeARTrum Fesztiválra, ahol a vártnál is több érdeklődő szánt ránk néhány percet. Ha valakinek sikerült leküzdeni a Sárkányt, vagy akár a tériszonyát, és felmászott a Fészek Csodafára, az különféle ajándékokkal gazdagodott. A szerencsésebbek kedvezményeket kaphattak, míg mások egyéb nyalánkságot.

20120922_110336.jpg

Olyan lehetőség is adott volt, hogy aki egy igazi tyúk tojta tojást talál, azt mi feljegyeztük, és ha hat óráig visszaszállította épségben az illető, kapott egy ingyen jegyet. (Ha engem kérdeztek, ez páratlan ajánlat volt.)

A különböző színházak is igyekeztek mindenféle eszközzel magukhoz csalogatni a nézőiket, viszont kötelességem kijelenteni - és nem az elfogultság miatt -, hogy esélyük se volt velünk szemben. Volt itt bohóckodás a javából, előzetes az októberi darabokból, és a már jól ismert családias hangulat a bandának köszönhetően.

Jó lehetőség volt, hogy többen is megismerjenek minket, és mi kaptunk is az alkalmon. Idilli vasárnap volt. Igazi szeptemberi napfényben pompázott az Andrássy út, és vele együtt a mi kis Fészkünk is. Egy jó bevezető volt az új évadba, amibe újult erővel vágunk bele. Egy igazán komoly, vadonatúj darab lesz műsoron októbertől: Gabriella tizennényszer. Feszült kíváncsisággal várjuk. Emellett a Gyenge vagyok, a Májlájt, A nép ellensége, és a nem/más is megtekinthető - ha esetleg valaki lemaradt volna.

A téli időszakra is készülünk nektek egy-két meglepetéssel, úgy hogy érdemes nézegetni minket napról napra, de a legfontosabb, hogy nem lemaradni az új darabokról! Készítettünk nektek bérletet, ami eddig nem volt nálunk, így olcsóbban, több előadást is megtekinthettek.

Egyre vonzóbbak vagyunk, nem?