"Igen" - Színészélmények

2012. március 7. - nem/más

… ha szerda, akkor NEM/MÁS!!! Ebben a hónapban mindegyik NEM/MÁS előadásunk szerdán van. Így volt ezen a héten is.

A megérkezés után a szokásos dolgok történtek, heló, szia, duma, aztán mentünk sminkbe Ancsihoz. Ezután pedig következett a szövegösszemondás. Kijelentem, jól megy mindenkinek. Ekkor már jelmezben voltunk, kellékek a helyén. Mindenki készülődik a szerepére. Attila előadás előtt ellátott minket pár információval. (titok)

(fotó: Gime)

Ez az előadás, vagyis a darab számomra azért érdekes, mert olyan emberekkel játszom benne együtt, akikkel eddig még nem. Vannak kezdők, kevésbé kezdők és profi is. Én nagyon szeretek dolgozni mindegyikőjükkel. Ez volt a harmadik előadás közönség előtt és nagyon jól sikerült, de lesz ennél még jobb is!

Az előadásra ellátogatott pár kedves osztálytársam. Izgatottan várták már, és sokszor hallottam, hogy az előadás alatt nagyokat nevetnek. Örültem, hogy jól érzik magukat. Előadás végén mindenkinek gratuláltak és elmondták, hogy tényleg nagyon tetszett nekik a darab, szuper volt, és eljönnének máskor is megnézni.

Én mindig jól érzem magam, ha előadás van. Most pedig különösen jó kedvem volt, nagyon sokat nevettünk előtte Andrissal. (De nem a darabban lévő Andrissal.) Ha valami gondom, bánatom van, azt az előadás öröme mindig elfeledteti velem.

Szeretek a NEM/MÁS-ban játszani. „Csupa-csupa (nyálas érzelmi kitárulkozás”) boldogság. Örülök, hogy Vivi rámtalált! Vagy én rá?

„Nehéz eldönteni. Bizonytalanok vagyunk. Életkori sajátosság... De szar!”