100 forintos jegypakli – blogpályázat diákoknak

Mit szólnál ahhoz, kedves ifjú barátom, ha fél osztályodat megvendégelhetnéd egy klassz kis előadásra? És ha minden jegyért csak 100 forintot kellene fizetni, de még azt is átvállaljuk helyetted? Megcsinálhatod a nagy durranást – és most ne arra gondolj, amire ilyenkor szokás a 11.d osztálytermében!
 
Írni kellene a Fészek Színházról! És nézni kellene a Fészek Színházat... Túinvan. Hm?
 
 
A Fészek Színház március végén – a Színházi Világnapot heti eseménnyé kibővítve – bemutatja egész repertoárját. Egy hétig minden este más-más előadás várja az érdeklődőket!
 
Ezt a különlegesnek mondható eseménysorozatot szeretnénk megörökíteni fiatal gondolatok közvetítőivel. Azaz: várjuk azon középiskolások, főiskolások, egyetemisták jelentkezését, akik érzékenyek a kultúrára, a színházra, szeretnek súlyos és/vagy vérmes gondolatokat leírni, s mindezt szeretnék a nyilvánosság tudtára is hozni.
 
Mi kell hozzá?
 
~ Kell egy fészek színházas jegy - vagyis gyere el megnézni egyik előadásunkat március 14-ig! Azután a jegyet elküldöd nekünk - szkennelve, fényképezve, vagy a jegy nyolcszámjegyű kódját mellékelve - egy motivációs levél kíséretében. (Írhatsz bármiről - főleg magadról persze -, s mi látni fogjuk, hogy tényleg elkötelezett blogger vagy-e!)
 
~ Azután kéne választanod egy-két-három-négy-öt előadást a március 24-30 heti műsorunkból, megnézni azt - ezért már nem kell fizetned! -, majd egy kritikát, beszámolót, véleményt, esszét, vagy bármi érdekeset írnod róla. (Az írásod megjelenik másnap reggel 7 óra 7-kor a blogunkon - tehát nagyon gyorsnak kell lenned! -, amit aztán lájkolni fognak sokan.)
 
Ha nagyon sokan szeretik a bejegyzésedet (az első öt nyer!), akkor 9 haveroddal és/vagy barátoddal és/vagy  barátnőddel és/vagy  osztálytársaddal beülhetsz áprilisban egyik előadásunkra. 
 
Képzeld el, akkor már hazajössz hozzánk. Nem hiszed? Tessék megpróbálni!
 
Jelentkezz és érdeklődj a szabályokról:
feszekszinhaz@cziczo.hu
+36 20 5195551
Legkésőbb március 14-ig!
 
(Előadásainkról honlapunkon tájékozódhatsz.)