Ha vámpír lennék – májlájt látványpályázat

Legyen része a te alkotásod is a Fészek Színház Twilight-saga első része nyomán készülő új bemutatójának, a májlájtnak. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy készítesz „Ha vámpír lennék” témában bármilyen vizuális alkotást (fotó, festmény, rajz, szobor, installáció stb.) és azt – szobor, installáció esetében az arról készült képet – március 12-ig elküldöd a feszekszinhaz@gmail.com címre.

 

C4pDtdAgx41EySylBiqvPmrpqKMgRgJel7sdl1Ji5Kw2mtnybcsOjoE2AuUqC7a.jpg(forrás: romkocsmak.hu)

Az alkotások pedig kikerülnek az előadás helyszínéül szolgáló aula falára, és így a májlájt látványvilágának részét fogják képezni. De ezzel még nincs vége. A beérkező műveket közzétesszük a facebook oldalunkon (facebook.com/feszekszinhaz), és a három legtöbb lájkot kapó alkotás tulajdonosa 2-2 jegyet nyer az előadás premierjére.

 

Ezúttal szavazni is megéri, hiszen a lájkolók között kisorsolunk 2 jegyet a májlájt egyik áprilisi előadására.

 

A műveket március 12-ig várjuk címünkre, szavazni pedig március 19-ig lehet. A játékkal kapcsolatban további információk kérhetőek a feszekszinhaz@gmail.com címen, valamint a 06-20-489-6489-es telefonszámon.

 

Alkoss, hogy a te műved is része lehessen a májlájtnak.

 

A nyeremény készpénzre vagy más időpontra nem váltható át. A játékban a Fészek Színház és az előadás munkatársai valamint hozzátartozóik nem vehetnek részt.

 

 

Az előadásról részletesen:

www.cziczo.hu/feszekszinhaz/majlajt/

májlájtalbum
ITT.