Darabtemetések

Két régesrégi előadásunktól búcsúzunk márciusban. Mindkettő 23. alkalommal kerül színpadra. (Misztikus szám, tudjuk!) A Műköröm keserédes lányai és az Iskolapélda szeretetéhes tanárai búcsúznak.


Kohut Zsanett, Bűdi Nanni, Sipos Vera és Toldi Bandi (Műköröm)

A Műköröm harmadik évadát éli. Az elsőt még Bugyin, a Fészek Színpad lelkes diákjai szereplésével kezdte - de nem végezte, hiszen az előadás (egy szerepcserével) átkerült a Jemolba. Persze diákdarabként sokat fesztiváloztunk, s így(?) díjakat is nyertünk. Kétszer ezüstre minősítette az MSz-JSz "szakmai" zsűrije, de rengeteg különdíjat is kaptak a lányok színészi alakításukért. Az eddigi huszonegy előadást közel 1000 néző látta - 2010. március 13. óta.


Koncsol Ján (Iskolapélda)

Az Iskolapélda ki sem mozdult kamaraszínházunkból a két évadban. (Plusz a munkabemutató!) Próbálkoztunk ugyan fesztiválozni, de nem nagy igény volt ránk - nem nyelvhelyes, de így mondom. Népszerű volt az előadás így is - egy tanároknak tartott szakmai előadástól eltekintve - pótszékes teltházakkal ment. Az eddigi huszonkét előadást 756 néző látta - 2010. május 28. óta.
És a szereplők sora nem maradhat el itt sem: Koncsol Ján, Ács Kata (Miklós Zsófia), Sipos Veronika, Toldi András, Bűdi Annamária, Gallai Dávid, Barabás Tamás, Nyulassy Attila és Horváth Máté.

Könnyes nevetésre, vigyorgós sírásra várjuk nézőinket a jövő hónapban!

március 23-án este 6-kor (Bugyi, Művelődési Ház) MŰKÖRÖM
március 27-én este 7-kor (Jemol) ISKOLAPÉLDA
március 30-án este 7-kor (Jemol) MŰKÖRÖM

Jegyinfo: jegy.hu