Eredményhirdetés - májlájt fotópályázat

Lezárult a májlájt fotópályázat. És már eredményt is hirdettünk facebook oldalunkon. Ezúttal nem mi, hanem a közönség bírálta el az alkotásokat és az a pályázó nyert, akinek fotója a legtöbb lájkot kapta. Pintér Jennifer műve, 188 szavazattal – nyugodtan mondhatjuk –, hogy elsöprő fölénnyel nyerte a pályázatot. Kovács Nikoletta rajza, a maga 142 szavazatával hasonlóan megnyugtató módon sétált be a második helyen. A harmadik helyen pedig igazi verseny alakult ki, a dobogó utolsó kiadó helyéről 5 szavazat döntött. Ennyi lájkkal előzte meg ugyanis Fodor Vivien vámpíros rajza, Wurmbrandt Noémi elsőként beérkezett fotóját.


Pintér Jennifer munkája

Tényleg szoros volt a küzdelem. Mindenkinek köszönjük a játékot, az alkotóknak a rengeteg képet, különösképpen a négy tizenéves gyerek rajzát – meglepődéssel és nagy örömmel fogadtuk az alkotásokat, amik közül nem egy nagy sikert aratott színházunkban –, Porubjánszki Roland kifejezetten nagy igénnyel és aprólékosan kidolgozott rajzát és társulatunk egyik kedvencét is, a Farkas Lilla által digitális technikával készült, tükör-játékra épülő képet. Igyekszünk tágítani lehetőségeinket és egy kis belső szavazás után kitalálni legalább az egyik képnek valami különdíjat. Tényleg köszönjük mindenkinek a munkát és a rengeteg lájkot. Az első három helyezett 2-2 jegyet nyert a májlájt április 14-i premierjére, amit színházunkban tudnak átvenni.


Kovács Nikoletta munkája

Természetesen sorsológépünket is megdolgoztattuk, miután beledobáltuk a lájkolók neveit a gép Kiss Virág nevét adta ki. Gratulálunk neki is, szintén 2 jegyet nyert a májlájt április 27-i előadására. Aki nem nyert, ne búsuljon lesznek még játékok nyereményjegyekért és gondolkodunk pályázatokban is. Például a következő, irodalmi pályázatunk határideje hamarosan lejár, szóval aki szeretne még verset, novellát, vagy minidrámát küldeni, az ne habozzon.

 


Fodor Vivien munkája

 

Ha pedig valaki nagyon meg szerette volna nézni a májlájtot, de ezúttal nem nyert jegyet, az ne habozzon meglátogatni minket!

Mindenkit várunk szeretettel!