Az utolsó tanárok | Meghívó

Kedves Tanárok!

Aki még nem hallott színházunkról, néhány szóban összegezzük: egy mindenkitől független színház vagyunk, egy civilközösség, színvonalas kortárs színházi előadásokat hozunk létre az önmagunk által működtetett kamaraszínházunkban, gimnazistától Kossuth-díjas színészig mindenki szerepel darabjainkban stb.

DSC_5510.jpg

Elkészült egy abszurd drámánk, egy különleges és nagyon összetett előadás, s azzal találtuk magunkat szemben, hogy igaz az a mostanában nagyon sokszor elhangzott kijelentés, miszerint: a XXI. század embere nem akar gondolkozni. (Bezzeg nevetve szórakozni! – az előadás erre is bőven ad "okot".)
Szomorúan – ugyanakkor kétkedve – konstatáltuk a tényt. Mert nem akarjuk elfogadni ezt a helyzetet!
Az eddigi előadások nézői véleményei alapján arra jutottunk, hogy – ezzel a darabbal kapcsolatban – a legbefogadóbb "típus" a negyvenes magyar-történelem szakos férfi tanárember. (S ez nem vicc!)

Hogy ez igaz, vagy nem, nehezen tudjuk eldönteni. Ezért egy olyan előadást tervezünk, ahová hasonszőrű nézőket – nőket, férfiakat, idősebbeket, fiatalokat – szeretnénk elhívni, majd az előadás után – kellemes társaságban, némi rágcsálni és innivaló mellett – elbeszélgetni erről-arról.

14.jpg

A darab címe: AZ UTOLSÓ MAGYAR
Az előadás időpontja: FEBRUÁR 25. KEDD 18.30. (Az előadás két felvonásos, szünettel együtt kb. két és fél óra hosszú.) A speciális előadás speciális jegyára: 900 FORINT (Melyet csak elővételben lehet megvásárolni színházunkban, vagy átutalással fizetni számlaszámunkra, vagy ha egyik sem működik, házhoz kézbesítjük. Színháztermünk 39 férőhelyes.)

Nagyon örülnénk, ha egy érdekes, értő nézőtérnek játszhatnánk, majd beszélgethetnénk, vitatkozhatnánk a látottakról, színházunkról, meg úgy általában a jelen társadalmáról vagymiről.

Várjuk Önöket hangulatos kisszínházunkban!