Harangozó

Véget ért a hét. De milyen gyorsan... Azért még vasárnap magyarozunk egyet, szóval senki ne felejtse el megvenni a jegyét, nincs is ennél jobb program, ami kizökkent a vasárnap esti melankóliából.

DSC_3588.jpg

Jövő héten pedig Barabás Tamás vezetgeti a blog vezérfonalát, Coen testvérekkel köszöntve a hetet. Lesz egy Gariellánk szerdán és egy mozgástréning pénteken. Nyakunkon a tavasz, ami sok mozgolódást, ébredezést fog hozni, na meg virrasztást: kellemes éjszakázásokat, színházi világnapot tele meglepetéssel.

Mozgolódást több értelemben, mert egyrészt KImozdulunk vendégeskedni, ha úgy alakul, másrészt BEmozdulunk, hiszen tavaszra készítjük el a mozgásszínházi előadásunkat, aminek a kezdeti próbaélményeit még csak most kezdtük el publikálni. Lesz itt még tátott szájjal nézés (remélem).

Szóval érdemes követni minket továbbra is, játsszatok a képkitalálós játékon, pályázzatok Pesti Győzőre, bekkeljétek ki sok színházbajárással a maradék tavaszias telet, farsangozzatok (ja igen, mindenkinek ezúton is sok finom fánkot kívánok)!

Címkék: vélemény