JönJönJönJön!

Na de mi?

998146_607370009331253_1331373633_n.jpg

Hát a [Spec.] Színházak Éjszakája március 29-én. Várjuk sok szeretettel újra a kedves nézőközönségünket a mi kis családias kulturális intézményünkbe. A részletes programot nem írom le, hiszen megtalálható itt, meg itt, meg itt.

Valószínűleg új szerepkörben ismerhet meg engem az, aki ellátogat a Comment Lájv című izére. Csúnya szó az izé, de nem tudom behatárolni, hogy mi is lesz. Improvizációs játékként (meg még hétköznapi kortárs etűdként) van definiálva, de ahhoz képest túl sokat foglalkozunk vele. Hát igen ilyen a színház munkamódszere, csupán egy előadás erejéig is elképesztő aktivitást vállal magára, mert igényesek vagyunk.

Annyit elárulok, hogy a háttérmunkában vállaltam szerepet, de hogy mennyire fog megvalósulni és mennyire tudom teljesíteni, az majd elválik a péntek esti, hajnalba nyúló próbán. Bizakodó vagyok és lelkes, ezért megkérek mindenkit, hogy aki csak teheti, kukkantsa meg a mi kis programjainkat szombaton. Beszélgessen velünk és ismerkedjünk, mert azért tartunk ilyen éjszakákat.

A belépő mindösszesen 500 Ft! Hát nem megéri?

De.