"Tét nélkül" - Színészélmények

Mov(i)e Stars (munkabemutató) - 2014. április 11.

Féltem, aggódtam, kétségbe voltam esve, hogy most először zavarni fog a közönség, mert olyan jó volt eddig tét nélkül játszadozni.

Gime-7de410s2-7de410-22.01.25-_MG_2560--Feszek_sz-Movi(e)_Stars--C70D-DPP_BW00-_-_-_-_--00480x00320.JPG

Ez a próbafolyamat felüdülésként ért, mert a mozgásban ki tudom élni azt az érzést, hogy a testem által mindent én irányítok a világon, de ha már néző előtt kell tennem, akkor nem én irányítok, hanem ők. 

Hát most önző voltam és ezt nem hagytam. Elengedtem azt a gondolatot, hogy másoknak feleljen meg az, amit csinálok, hanem csak is magamért mozogtam. Nem akartam senkit szórakoztatni, hanem élni akartam. Egyszerűen fogalmazva létezni.

Igazán akkor éreztem ezt, amikor csak meredtem előre a széken ülve és a többiek meg a szóló részüket csinálták. Biztos pontnak éreztem magam a körülöttem lévők közt. Jelen voltam velük végig úgy, hogy kívülről nézve nem csináltam semmit csak ültem, néztem mereven és érzékeltem.

Nem sikerült tökéletesen mozognom, de kit érdekel? A lényeg, hogy jól éreztem magam. Tele erővel és a magam egyszerűségével, mert viszem tovább ezt az élményt.

Máris hiányoznak a rendszeres mozgáspróbák. Zsófi, be kell indítani a mozgástréning ötletünket, hamarost! 

Jelentkező lenne rá?