Saison 2011/2012

Nyár.
 
A 2011-es nyaram a Fészek Színházról szólt. Az év többi része is, de idén tényleg minden nap találkoztunk. Kezdődött az Iluska vs. Gyöngyöspatak munkabemutatóval, ami nagyon nagy sikert aratott, aztán Iluska álma alkotótábor, kissé komor hangulatú, és mély értelmű gondolatokat közvetítő premierrel (és sok szúnyoggal!), majd TI.
 
 
Zalamerenye idén nem volt „senkiföldje”, merthogy majdnem fél nyarat voltunk ott, és mi töltöttük meg élettel a kis falut (3 utca!).
 
 
A végén mégis Terra Incognita lett belőle.
Július 1-jétől az egész társulat, 29.-től a színészek, és néhány társulati tag sajátította ki a kultúrházat. Nagyon élveztem a Ti-táboribeli munkát. Rengeteget tanultam a Mesterektől, és nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy megismerhettem őket.
 
 
Ősz.
 
A tábor után kicsit hanyagoltuk Iluskát, de augusztus végén újra belevetettük magunkat a munkába. Először minden héten próba, az utóbbi időben pedig minden nap. Volt szereplőváltás, kavarodás, de úgy érzem, jöhet bármi, a fészkesek mindennel képesek megbirkózni. Vannak mélypontok, de a társaság nagy lelkesen dolgozik, és minden erejét beledobva munkálkodik, hogy a szombati premierre összeálljon a dolog. Meglátjuk mi lesz belőle.
 
 
Idén is sok-sok szeretettel várjuk a kedves nézőket - megújult nézőtérrel - szép, tiszta színházunkba! Az évadot szeptember 20-án nyitjuk az iluska.wb című középiskolásoknak szóló darabunkkal. Következő bemutatónk a TI [Terra Incognita] premierje lesz október 15-én, október 24-től pedig újra műsoron találják Iskolapélda című nagy sikerű darabunkat.
 
 
Jegyeket rendelhetnek telefonon (Jendrics Anikó: +36 30 6500259), e-mailben, illetve az InterTicket jegyirodáiban.
 
Hallooooood?