Szakmai előadás a Fészekben

Szeretnénk meg/bemutatkozni a szakmának, ezért 2012. január 24-én (kedden) este 7 órakor szakmai előadást tartunk.
 
Az előadást követően egy jóhangulatú, fészkesen bájos svédasztalos későesti uzsonnára és beszélgetésre invitálunk minden érdeklődőt!
(Természetesen azokat várjuk elsősorban, akiket tényleg érdekel – elsősorban nem is előadásunk esztétikai elemzése, hanem – társulat- és alkotóközösségépítő elképzeléseink megismerése, s hozzászólásával, segítő vagy kritikai észrevételével, kölcsönös párbeszéddel - vagy akár vitával  - szeretne bepillantani egy új(?)fajta színházcsinálás folyamatába.)
 
A beszélgetés moderátora Szűcs Katalin Ágnes, a Criticai Lapok főszerkesztője.
 
Részlet a "TI [Terra Incognita]" c. komédiából
 
Színházunk tizenegy éve kezdte “pályafutását”, mint lelkes gimnazisták alkotta diákszínpad. Az évek múlásával mára már egy negyven fős, korosztályilag is – 18-60 évesek alkotják a csapatot – sokszínű független/amatőr/alternatív színházként működünk saját kamaraszínházunkban, a Jemolban. Idén immár harmadik önálló évadunk kellős közepén járunk.
 
Legújabb bemutatónk, a TI [Terra Incognita] a legékesebb letéteménye színházcsinálási filozófiánknak: diák és felnőtt, műkedvelő és hivatásos alkotók közös munkájának gyümölcse az előadás. 
 
Kérjük, szakmaijegy (800 Ft) igényét legkésőbb január 23-ig jelezze felénk! (Színházunk nézőtere 36 férőhelyes. E-mail: feszekszinhaz@cziczo.hu, Mobil: +36 30 6500259)