Bérletezünk (2012/2013)

Egyre inkább úgy tűnik, hogy amit mi csinálunk, azt csak a nézőink támogatásával tehetjük. Mert az "ingyenszínház" is pénzbe kerül. Nagyon sok pénzbe!

Nálunk úgy készülnek a produkciók, hogy mindenki beletesz valamit - tehetséget, akarást, munkát, szabadidőt -, s ebből a közösből lesz az a valami, amit a néző majdan láthat a színpadon. Sokan vagyunk, sokfélék. Ahhoz, hogy ez így maradhasson, továbbra is szükségünk van arra a harminc nézőre előadásonként!

Az idei évadban - bár a pontos "elszámolás" még nem készült el - a bevételünk majd háromnegyede a jegybevételekből származik. Ezért mi nagyon hálásak vagyunk!

Ugyanakkor hisszük, hogy ez csak azért lehet így, mert a közönségünk is "hálás" azért, amit csinálunk. Jegyáraink nem megfizethetetlenek, s ígérjük, ez a jövőben sem változik. (Nem emelünk árat a jövő évadban sem.)

De megpróbálkozunk valami újjal: BÉRLETEZÜNK!

Megkérdeztük, s igény is van rá. Ugyanakkor kiszámíthatóbb mindenkinek, költségkímélőbb a színházunkat gyakrabban látogatóknak, s lehetőséget ad a könnyebb, gördülékenyebb tervezéshez.

Négy bérlettel indulunk.

Amiben nagyon hiszünk, az a DIÁKBÉRLET. Négy előadásra kétezer forint - nem nagy összeg. És ahogy azt megszokhatták a hozzánk ellátogató ifjak, a (bérletes) előadások után beszélgetünk, vitatkozunk, együtt gondolkozunk jövőre is. (Kedvezményünk június 15-ig: 9 tanítványa mellé a kísérőtanár ajándék diákbérletet kap!)

Lesz nyugdíjas bérletünk is, mert szeretnénk végre a VIII. kerület lakosait is megszólítani és színházunkba csalogatni. Első lépésként a hatvanon túliakat keressük meg.

És kétféle felnőtt bérletet állítottunk össze: a FÉSZEKBÉRLET négy, a JEMOLBÉRLET pedig hat előadásra szól. (Kedvezményünk június 15-ig: minden negyedik bérletet ajándékba adjuk!)

Tessék kipróbálni, és bérletezni velünk! (Ősszel kezdünk!)