Vasárnapi gyerekszoba a Fészek Színházban

Idén ősztől nem akadály a gyerek, kedves szülők! Vasárnaponként gyermekmegőrző várja a Fészek Színházba látogató anyukákat, apukákat: míg a felnőttek előadást néznek, a kicsigyerekkel társulatunk ifjú pedagógus növendékei foglalkoznak.

gyerekszoba.jpg

(egy részlet a HáRoMnőVÉr című előadásunkból)

Vége van a nyárnak, hűvös szelek járnak, kezdődik a színházi évad. Újra dübörög az élet, nyakamban, nyakunkban a színházcsinálás minden búja, derűje. Rengeteg munka, de jó, mert jó. A sok mindenféle mellett a közönségszervezés is a mi feladatunk. Egyik legfontosabb pillér ez, kőszínházon innen és túl. Van, ahol külön team(i) foglalkozik ezzel, nálunk egy team(i) foglalkozik ezzel is. Szóval, hogy egyik szavamat a másikba ne öltsem, elkanyarodott gondolataimat vissza próbálgatom terelni oda, amit meg szeretnék osztani a b. olvasókkal, közönséggel, rajongókkal, érdeklődőkkel, barátokkal, ellenségekkel, rokonokkal és ügyfelekkel. Mert van úgy, hogy a hőn szeretett és áhított néző jönne, de nem tud. Birodalma örökösei, a legnagyobb nővértől a legkisebb királyfiig kevéske szabadidejét is gaz módon bitorolják. Felekirályságát odaadná egy kis felnőttes kultúráért, de NEM LEHET. Hétköznap este az esti mese és fürdetés, a holnapi ovi, suli jár meggyötört fejében, hétvégén meg programot kell rendezni az utódnak és nem felnőtteset. Esetleg az öreg királynét meg lehetne fűzni, hogy vállaljon be egy estét, de ezen alkalmak ritkák, mint a fehér holló(k). Deee... csiribi-csiribá, hókusz-pókusz és abrak a DABra, meg lássatok csodát is, tényleg lássatok!

Hölgyeim és Uraim, főleg gyermekkel rendelkezők!!!! Ezennel meghirdetjük a vasárnap délutáni színházi előadásokat egy kis interaktív (ez menő szó manapság) gyermekmegőrzéssel megbolondítva. Vasárnap délután felnőtt s gyermek elsétálhat mihozzánk. Felnőtt megyen a nézőtérre színházat nézni (jeggyel), gyermek megyen a..., a..., a..., szóval minden más termeinkbe színházasat játszani (jegytelenül). Interaktívan. Meg olyan jópofásan. Mert mi, már akik nem játszanak, hanem játszanak, értitek, megőrizzük gyermekeiteket, sőt játszunk, meg interaktívkodunk. A megőrizendő gyermekekkel. Miköztünk van ám gyermekgondozást tanuló, meg csoportterapeuta, meg három kistesót állandóan felügyelő, meg tanárnak készülő, meg simán gyermekszerető, meg gyerekes, meg..., meg..., meg..., ötletünk ezernyi, kreativitásunk határtalan, játszani szeretünk, szóval minden adott, hogy a megőrizendő kisgyermek jól érezze magát. Hovatovább, élményekkel térjen meg hajlékába. Mindezt egy színházjegy áráért. Túinvan. Itt a vége, fuss el véle.

Akarom mondani ide: a Fészek Színházba. Vasárnap. Délután. Öttől. Minden hónapban egyszer-kétszer. Nem mese, ez gyerekek!

Az aktuális időpontokról honlapunk MŰSOR menüjében lehet informálódni.

A legközelebbi "gyerekszobás" előadásaink:

Október 28. vasárnap 17.00 A nép ellensége

November 4. vasárnap 17.00 nem/más

November 11. vasárnap 17.00 Gabriella tizennégyszer