Kamuhét!

heti_szerkeszto.jpg

A héten nincs szerkesztőnk. Ami nem véletlen (vagyde?), mert nagyon elfoglaltak leszünk: ünnepelünk, hiszen ismét SZÍNHÁZI VILÁGNAPot ülünk - március 27-én - , ahogyan minden más társulat a földkerekségen, de mi nem elégszünk meg egy nappal, hanem az egész hetet ennek az ünnepi alkalomnak szenteljük! És micsoda meglepetésekkel!

kamuhet.jpg

Egész repertoárunkat bemutatjuk, kinyitjuk a Fészek Színház kamaraszínházának, a Jemolnak kapuit, s vasárnap hajnalig haza sem megyünk. Ma este még diákbérleteseinket látjuk vendégül legújabb ifjúsági előadásunkon, de holnaptól minden este 7óra7-kor más-más előadásra várjuk az érdeklődőket! (És féláron!)

Szombaton pedig délutántól hajnalig [Spec.] Színházak éjszakáját tartunk: Gabriella tizennégyszer (kétszer), Chris Devil Trio koncert, filmvetítések, beszélgetések, játékok várják a százforintos jegyek boldog gazdáit.

Ez idáig nem kamu!

De ami a blogon megjelenik, az mind galád fantazma lesz. Mert szeretünk hülyülni, szeretjük a komoly dolgokat is szemtelenül komolytalan köntösbe öltöztetni. Hogyan? Íme!

Kedden igazi nagyágyúk szólnak színházunkról! Munkatársunknak sikerült tollvégre kapnia a Schilling Árpád - Kovalik Balázs - Zsótér Sándor - Mohácsi János kvartettet, velük beszélgetett a K:antinban függetlenségről, kisebbségről, romákról, s természetesen a Romantikáról. Szerdán Horváth Mihály Gino szerkesztőségünkbe eljuttatott nyíltlevelét olvashatjátok nem/más című előadásunk kapcsán. Csütörtökön Prof. Megyery Onánd történész értelmezi és teszi helyre Hun vagyunk? című színjátékunk alkotóit. Pénteken Dr. Visor Karola kritikája jelenik meg, melyben a hírhedt hölgyemény a közismert nyerseségével beszél A nép ellensége fészkes színpadra állításáról. És szombaton zárjuk a kamuhetet, amikor is Magdala Gabriella, Zoltán Dániel és Dr. Viktória Dávid meséli el a Gabriella tizennégyszer előadás próbafolyamatán tapasztaltakat.

Gyertek színházba az egész héten féláron, és szombaton éjszakázzatok velünk egy százasért! (Ez az egy mondat tényleg nem kamu.)