Szabadbérletek a 2013/2014-es évadra

Kedves Közönségünk, a következő évadtól szabadbérletekkel is megnézhetik előadásainkat! Hogy miért jó ez? Olcsóbb, kiszámíthatóbb, és szabadabb!

szabadberlet13.jpg

Három szabadon felhasználható bérletet árulunk a 2013/2014-es évadunkra - már tavasszal is:

DIÁKBÉRLET (3500 Ft / 5 előadás - diákoknak)
JEMOLBÉRLET (4000 Ft / 4 előadás - felnőtteknek)
VIIIBÉRLET (3500 Ft / 4 előadás - Józsefvárosiaknak)

A bérletek - adott előadásszám mellett - bármelyik előadásra és bármikor felhasználhatók. (Kivéve premierek és munkabemutatók!)

A szabadbérlet nem névre szóló, így átruházható! Minden bérlet előadásonként egy jegyre váltható be. (A DiákBérlet 5, a Jemol- és VIIIBérlet 4 előadás megtekintésére jogosítja fel tulajdonosát.) A honlapunkon találja meg havi műsorunkat, ahonnan kiválaszthatja az előadásokat. (Bérletes nézőink minden megelőző hónap 15. napjáig előnyt élveznek a kiválasztott előadások foglalásához. Ezután csak abban az esetben tudnak foglalni, ha van még szabad hely az adott előadásra.) A foglalás menete: 1.) e-mail címünkre elküldi a kiválasztott előadás címét, időpontját és bérletének vonalkódját, valamint a kiválasztott előadásra érkező vendég nevét 2.) egy válasz e-mailben megerősítjük foglalását 3.) az előadás előtt átveszi aznapi jegyét, majd beül nézőterünkre (az előadásra nem kell magával hoznia bérletét, elég egy nevet és/vagy vonalkódot bemondania pénztárunkban)
információ: +36 30 6500259 / feszekszinhaz@cziczo.hu / www.cziczo.hu/feszekszinhaz/