Hétfő reggeli bejegyzés

heti_szerkeszto.jpg

Ez egy hétfő reggel. Nem nagyon különbözik a többitől... Eddig. De ki tudja, mi fog még történni... Azt viszont tudjuk, hogy eddig mik történtek. Baján például...

macska.png

Ja, hogy ez a Fészek Színház blogja. Szóval a Fészekről kellene beszélni. Még időben eszembe jutott. Nézzük... Igazából minden pontosan dokumentálva lett. Ha valaki olvassa a blogunkat mostanában, szinte folytatásos szappanopera-regény szerűen követheti az eseményeket. Két premier egy héten. Oldschool fészkes premierbuli hajnalig a Jemolban, majd minimális alvással egy kemény, de iszonyatjó nap a korzón. Ezen belül egy Color House. Már a harmadik. Jó kis előadás ez, nagyon mobilis. És bármeddig játszható.

Új előadást kezdtünk el próbálni. Ami egy munkabemutató lesz a társulat kb. felével. FészeKabaré. Bemutatjuk a magyar kabaré elmúlt 100 évét, híres szerzők jeleneteit adjuk elő, kicsit magunkat is kiparodizáljuk. Nem tudjuk még pontosan, hogy fog kinézni, csak az első próbán vagyunk túl, de az már most biztos, hogy nagyon vicces lesz. Majd jönnek a beszámolók.

A társulat másik (nem fészekabarés) fele tegnap jött haza egy csapatépítő hétvégéről Nemesnádudvarról, erről majd ők számolnak be a hét során. Aztán vannak még olyan új tagjaink, akik eddig keveset hallatták a hangjukat, most majd rájuk is sort kerítünk. Nagyjából ennyi lesz...Ez most pihenős hét nálunk, kell egy kis "áramszünet", nincs előadás, és péntekig próba sem. Szóval vegyetek ki szabadságot a munkahelyeteken, meg a suliban, és pihenjetek velünk ti is. Persze azért túlzásba ne vigyétek. Azt sose szabad. Legyetek jók, meg vigyázzatok magatokra, písz, meg ilyenek, és majd még találkozunk. Hamarosan... (Délután pedig jön F. Peti)!