Micsoda hétvége!

heti_szerkeszto.jpg

Hogy telt a hétvégétek? Biztos sokan otthon pihentetek, esetleg dolgoztatok, családilag összejöttetek, de biztos nem úgy, ahogy mi a Fészek Színházban. Ilyen eseménydús hétvége mostanában akad (lásd: Halhatatlan-premier, majd Színházi Korzó vagy csapatépítés Nemesnádudvaron), na de ezzel megkoronáztuk az őszt, ráadásul az idő is csodálatosan alánkjátszott.

DSC_3913.jpg

Verőfényes napsütés, égi háború, felfrissülés, harmatcseppek, meg persze jópár előadás, játék, móka volt a hétvégén és még egy koncert is elfért a Kisfeszt3.0 programjában.

A héten főként beszámolókat olvashattok a hosszúhétvégénkről (de lesz még próbanapló, színészélmény). Aki itt volt, annak "nosztalgiahét" következik, aki nem, az meg sárgulhat és bevésheti a noteszébe, hogy legközelebb márpedig megnézi, hogyan maratonulunk és fesztívkedünk. (Persze nem egyedül magunkban, hanem a gödöllői Club Színház és lelkes nézők társaságában. Mert ez egy ilyen hétvége volt: családias.)

Nem is húzom az idegeket, csapjunk is bele a lecsóba (a hétbe), hamarosan mesél nektek először Tamás, aztán mások – meglátjuk, milyen lenyomatokat hagyott ez az intenzív színházi hétvége.