Nanni utcsója / 'Az utolsó magyar' próbanapló

Plakátkampány, fotók, tömérdek blogbejegyzés és persze hosszadalmas próbák. Na, de ki is az az utolsó magyar? Ez a légkör jellemzi Az utolsó magyar debütálását. Homály, rejtély, de valami grandiózus és fenomenális készül. A színházban valaki mondott egy jót az egyik nap. Minden, ami nagy, és érdekes készülőben lévő díszlet, az tuti az utolsó magyarosoké. Igen. Nagyon jó ebben a darabban minden díszlet. A kellékek profik, akár egy nagy színházban, a jelmezek meg...huhúúú! Most kicsit zavarba is jöttem. És persze újra együtt láthatjátok a nagycsapatot, de azért megkaptuk ajándéknak Bélát, hogy tuti legyen, ami fasza. Szóval a körülmények adottak. Mi következünk.

image_2.jpg

Őszinte leszek veletek: Kezd összeállni a dolog, de még kiforratlan. Fárasztó a próbafolyamat, de közben mégis nagyon feltölt. Elég hullámzó tud lenni. Néha nagyon optimista vagyok, viszont...vasárnap főpróba, ami azt jelenti, hogy a premier itt liheg a nyakunkban. Kicsit félek...nagyon félek!

Két felvonás, aktív részvétel, energia és élet. Ezt ígérem nektek. Imádom a hangulatát. Olyan magyar western. Valami vadnyugati Tarantino-féle siker, csak néhány csipet magyarosság, keresztezve cziczóizmussal. Elhihetitek, nem egyszer próbáltuk már a darabot részleteiben, viszont vannak jelenetek, amiket még mindig nem bírok ki úgy, hogy ne nevessek. Elképesztő. Nem tudom mi lesz, ha előttetek, nektek játszunk. Mármint ez baromság, de tudom: nagyon fogtok kacagni...én pedig nem! Komolyan, megcsinálom. Komolyan megcsinálom!

Akartam írni arról is, hogy mik történnek a színfalak mögött a próbákon, de az a baj, tudjátok, hogy annyira nagy a sürgés forgás, hogy szinte alig tudunk szót váltani. Öltözni, sminkelni, készülni kell a következő bejövetelre. Sokat hallom, hogy mennyien mennyire kíváncsiak már erre az új darabra. Nem mondom, lehettek is, viszont én meg arra vagyok nagyon kíváncsi, hogy TI mit szóltok hozzá! Valami nagy készül, valami olyan, ami nagyot fog szólni. The last of the Hungarians is coming!

Címkék: próbanapló