Kultúrhét

heti_szerkeszto.jpg

Ez a hét változatos lesz. Naná, hiszen én szerkesztem! Több dologba is belekóstolhattok, olyanokba is, amik eddig nem volt jellemzőek a blogon.

17.JPG

 

Tudjátok például, hogy vannak köztünk igazi költők? Na jó. Ez így ebben a formában hülye kérdés. Persze, hogy tudjátok, hogy már több mint egy éve igazi saját háziköltővel büszkélkedhetünk. De gondolom, azt már kevesebben tudjátok, hogy egyik régebbi tagunk, Barabás Tamás is írt verseket, és megjelent két kötete is? És hogy atyánk és vezetőnk, Cziczó Attila sem csak drámákat, hanem rengeteg történetet, novellát írt és ír? Persze a színház az első, de ezen a héten kicsit beleláthattok a társulat tagjainak egyéb művészi munkáiba is.

A mai este páran megnézzük, hogy egy másik pesti színház, a Katona hogyan vitte színpadra Ibsen nálunk is látható drámáját, A nép ellenségét. Erről is olvashattok majd beszámolót, sőt, a hét fő eseményére is felkészít titeket a blog. Szombaton végre bemutatjuk a legújabb cziczóabszurdot, Az utolsó magyart. Az alkotók nagyon kemény munkán lesznek túl aznap este... És természetesen ennek kapcsán is jönnek majd az írások. Szóval lesz itt minden, ami szem-szájnak ingere. Még válogatni is lehet. Kellemes hetet kívánok, és nézzetek vissza délután, mert következik az első műalkotás. Hogy kitől, azt most nem mondom meg. De érdemes.