vegyetekjegyeket

Nincs mese, eljött az ideje, hogy érthetően fogalmazzunk: nézők nélkül nagyon nehéz! Más forrásunk nincs, hogy működhessen színházunk. Illetve van, mert mindig megoldjuk valahogy, de nagyon kellene bővíteni közönségünk „rétegeit". Ezért arra kérjük visszatérő nézőinket, népszerűsítsék a Fészek Színházat! S arra kérjük lelkes olvasóinkat, hogy végre nézzék meg, miről is olvasgatnak nap mint nap. S arra kérjük ismeretlen ismerőseinket, vegyenek jegyeket! (Nehéz ám kimondani ezt a két szót!)

azutolsomagyar.jpg

Miklós Zsófi és Bűdi Nanni is várja a nézőket!

Színházunk éves költségvetése négy-ötmillió forint. Ennek kétharmada (bűvös szó ez napjainkban!) a jegybevételekből, s az ebből kalkulált adókedvezményből (un. TAO) jön össze. Most (még) vannak nézőink, mert sokat dolgozunk érte, s sokan érzik fontosnak, hogy közönségszervezőink legyenek. Ám egyre több előadásunk van/lesz, s egyre inkább szeretnénk végre minél több színházszerető emberhez eljutni.

DSC_5425.jpg

Toldi Bandi ilyen szépen néz a nézőkre!

A belépőjegy előadásainkra 1800 Ft. Hogy ez mennyi is? Másfél doboz cigi, háromnegyed mozijegy, nyolc liter tej, hét kiló kenyér, négyésfél liter benzin, hat euro, nyolc kóla az automatánkból. Szóval nem sok. Nekünk viszont a világmindenség! Mert ebből a jegyből, s a másikból, meg a többi százból működik a színházunk. Hiszen mi nem csüngünk az állam kebelén, nem pocsékolja ránk az ország a nehezen összekapart adópénzeit, minket csakis a civilek, s néhány vállalkozó tart el. TI!

Köszönjük, jól elvagyunk! De mennyivel jobb lenne, ha még két-háromszáz újarc is megjelenne előadásainkon!

Ezért arra kérünk mindenkit, szeressen bennünket, és akár nálunk, akár a város valamelyik jegypénztárában, vagy éppen interneten, csak vegyetekjegyeket! (Aki ezt kimondja, annak főzünk egy forrócsokit!)

xmasjegy.jpg

Karácsonyra ilyen szép jegyeket nyomtatunk!