De! / 'Mov(i)e Stars' próbanapló

Elnézést, elfogult vélemény következik. A mozgás szeretete miatt. A Mov(i)e Stars munkabemutató próbái ezennel elkezdődtek!

colorproba2.jpg

(Ez a kép nem a próbán készült! De vicces...)

Eddig inkább tréninget tartott Béla (az előadás rendezője) nekünk, ami az alap testi kondíciónkat fejlesztette. Így mindenki előnnyel vághat bele a munkabemutató felkészülésére. Élvezi mindenki, azt hiszem, de azt biztos, hogy ÉN IGEN! A fő oka Béla, mert kiváló tanár. Mert olyan készséggel, tehetséggel, tudással… rendelkezik az előadó-művészet terén, hogy hálásak lehetünk neki, hogy mindezt örömmel megosztja velünk. Eddig minden egyes tréningen elhangzott Bélától, hogy ő akármeddig képes mozgással foglalkozni, mert szereti és annyira kikapcsolja, hogy képes megfeledkezni az időről. Vele együtt mi is. Csak az ifjú padavanok közben agyilag elfáradnak.

A mai társadalom megítélése szerint: mi lusta, elkényeztetett generáció vagyunk (le se tagadhatom, hogy ezzel kapcsolatos tanulmány közepéjén járok. szmájli), ezért úgy tűnhet sokszor, hogy nem vagyunk eléggé lelkesek. DE innét is üzenem Bélának: ha jelét nem is mutatjuk, sokszor, örülünk és hálásak vagyunk, hogy a mentorunk vagy!

Mert elképesztő, hogy mennyire pontosan megérzi, hogy kinél mit kell fejleszteni. A mozgásórák után szinte kivétel nélkül elhangzik közöttünk a háta mögött, hogy a Béla mennyire jó pedagógus! Multifunkcionális, vagyis vérbeli előadóművész! 

Alig várom, hogy kiderüljön, hogy milyen lesz a kész bemutató. Sajnálom is meg nem is, hogy nem fogom látni kívülről az előadást.

Ti ki ne hagyjátok! Érdemes rá már most jegyet rendelni, nehogy elfogyjon, mire sorra kerültök!

Címkék: próbanapló