Kommentáltuk a mozgást - próbanapló

Történt még valami a múlt héten: pénteken mozogtunk, majd tovább csiszoltuk a Comment Lájvot, életre keltve néhány jelenetet az előadásokból. Egyre többet tudunk mindkettőről, és ez a tudás ezen a hétvégén csak még jobban elmélyül majd.

ms3.jpg

Bélától megtudtuk, hogy fog kezdődni a mozgáselőadás, és én mondom: érdemes lesz időben érkezni, észre lehet majd venni néhány mókás figurát a tükörteremben a kezdés előtt valamivel. Ezután vagy huszonötször körbekocogtuk a színházat, amíg be nem tudtunk libbenni a frissen felszáradt terembe. Ott aztán néhány megszokott bemelegítő gyakorlat után összeraktunk egy néhány perces részletet az előadásból. Magából az előadásból! Ancsi és Kati pedig bekukkantottak rá, és nagyon mosolyogtak. Reméljük a legjobbakat. Aztán csiszoltuk a szólókat, amik nem is annyira szólók lesznek, de még én sem tudom, hogy pontosan hogy fog kinézni.

Majd jöhetett a Comment-próba. Végigbaromkodtunk másfél órát. Szerintem ha a nézők csak feleannyit röhögnek majd rajta, mint mi pénteken, miközben csináltuk, kifolynak a könnyeik. Abban biztos vagyok, hogy ez csak akkor lehet jó, ha nem feszülünk rá és nem próbáljuk meg túldimenzionálni. Erre vigyázni kell, de talán nem lesz nehéz dolgunk, hiszen az alapanyag önmagában nagyon vicces. A munkát pedig folytatjuk a mozgással pénteken, a Commenttel pedig vasárnap. Szorgoskodunk.

Címkék: próbanapló