2015. utolsó hírlevele

Kedves Barátaink!

Újabb év telt el, a hatodik Fészek Színház Szilveszteren leszünk túl napokon belül. Hogy milyen volt 2015? Nekünk kedvesen fárasztó. S a nézőinknek??? (Örömmel vennénk, ha kapnánk visszajelzést, egy-két jószót...)

buek.jpg

Sokan jöttek hozzánk. Megint többen, mint az előző évben. A sajtó is többet foglalkozott velünk! Előadásunk is több volt. Öt bemutatót tartottunk, s bár ősszel volt egy 'előadások-lekerülnek-repertoárunkról' periódusunk, nagy sikerrel játszottuk valamennyit. Jövőre is ezt tervezzük! S bár sokszor elmondtuk, megint csak ismétlem magunkat: nézők nélkül semmit sem ér az egész! Ezért nagyon köszönjük, hogy érdeklődnek irántunk, eljönnek színházunkba, s rengeteg más formában támogatnak bennünket. Ne szokjanak le erről a hozzáállásról! S ígérem, hogy mi is folytatjuk azt, amit szeretnek bennünk!

Boldog Újévet Kívánunk! (Jövőre is találkozunk, ugye?)

* * * * *

DECEMBER 29. 19.00 IZA ÉS KRISZTIÁN
Andai Kati bájos Izaként szórakoztat, nevettet, megsirat mindenkit. Kihagyhatatlan!
facebook.com/events/

DECEMBER 30. 20.00 GABRIELLA TIZENNÉGYSZER
A Fészek Színház legérzelmesebb drámája egy asszonyról, aki szinte még lány. S két férfiről, akik mindenért felelősek. Vagy nem?
facebook.com/events/

JANUÁR 9. 19.00 WEEKEND (Premier) MEGTELT!
JANUÁR 12. 19.00 WEEKEND
Shakespeare Macbeth c. drámájának nagyon mai, nagyon más feldolgozása. Három nő, rengeteg izgalom, csodálatos színészi alakítások. Ősbemutató!
facebook.com/events/