"Egyszerű és nagyszerű!" - Színészélmények

2012. június 2. - Aha (Sok-Szín-Feszt, Bük)

Örülök, hogy egy „kényszer” előadásnál nagyobb utat járhatott be a darab. Beavatószínházként szerintem kiváló. Ez a rövid, félórás darab szórakoztatva ráveheti a fiatalokat, hogy egy hosszabb előadást megnézzenek, miközben komikusan bemutatja a saját életüket. Remek volt részese lenni és részt venni ilyen foglalkozásokon, és hallani, hogyan ismerik fel magukat egy-egy jelenetben és gondolkodnak el, jönnek rá, hogy nem csak ők vannak egyedül ezekkel a problémákkal, amivel küzdenek, és ez talán megnyugtató lehet számukra. 

ahabuk1.jpg

Az is jó volt, hogy a saját megszokott környezetünk helyett, bele kellett illeszteni a darabot más és más helyszínekre. Januárban egyszer már azt hittük, hogy ennek vége, aztán mégis csak jött egy lehetőség a Sok-Szín-Feszten egy újabb előadásra.

Ilyen lehetőségeknek örülnék még, de ha tényleg ez volt az utolsó, méltó búcsút vettünk tőle. Szerintem mindhármunk nevében írhatom, hogy az előadás végén elégedettség töltött el bennünket. Szövegtévesztések ide vagy oda, vagy ép kihagyások, ez egy egyszerű és nagyszerű előadás volt!

fotó: Charles Kóbor