"RoNanniKA" - Színészélmények

2013. február 23. - Romantika

Zártkörű előadás. A darab tökéletessége és zsenialitása mellett, azt hiszem, az én személyem is döntő volt, hogy a Be Happy Nyelviskola tulajdonosa úgy határozott, hogy megvásárol egy teljes előadást az iskolában dolgozók és tanulók részére. Miért is? Mivel az édesanyám ez a személy. Nyilván befolyásolta a tény, hogy lánya is fészkes, de beszélgettünk a darabról, és a mondanivalóját meglehetősen fontosnak tartotta. Továbbá azt is elmondta, hogy nagyra értékeli azt, amit mi itt a Fészek Színházban csinálunk, és fontosnak tartja azokat az értékeket, amiket mi közvetítünk a világnak. Hm...

48.JPG

Toldi Andrissal és Tyroler Tiával

Ezen tények okán, tiszta ideg voltam, bár a többi szereplő előtt tagadtam. Bizonyítani akartam, de talán épp emiatt teljes káosz uralkodott a játékomban. Szövegfelejtéstől kezdve T. Andris lefejeléséig minden megtörtént. Másoknál is! Valamiért mégis felszabadult, könnyed és nevetős volt a hangulat a nézők soraiban. Azzal pedig nem árulok el nagy titkot, hogy ez ránk, színészekre is legalább ilyen ösztönzően hatott.

Szóval ismét bebizonyosodott, hogy a mi drága RomAntikánkban benne van a sírás, nevetés és a számomra legfontosabb: mögöttes tartalom. Mert ugye mire, ha nem arra van a színház, hogy egy ilyen gyönyörű csodába burkoljuk a rideg valóságot? És persze, hátha lesz olyan egyén, aki a nézők közül kikerülve, végig gondolja mit látott, és pozitív változást idéz elő életében.

Fészek Színház for YOUR life.