Hunhét

Jó reggelt kívánok!

Ezen a héten üresek a Fészek Színház termei. Na jó, nem teljesen, de hétfőtől csütörtökig nem lesz előadás. Annál nagyobb esemény vár ránk szombaton. Végre bemutatjuk a Hun vagyunk?-ot, Ancsi első rendezését, amire már hónapok óta készülünk. Ezért ez a hét a Hun vagyunk?-ról szól. Lesz itt minden.

20130301_203744.jpg

A társulat tagjai sok minden közül választhattak. Lesz, aki a személyes tapasztalatokat értékeli, lesz, aki ugyanezt a karakterébe bújva teszi meg. Lesz exkluzív trailer premier, beköszön Zsolti, az anarchista is. (Szavaiért nem vállalok felelősséget!) Valamilyen formában szinte mindenki a tiszteletét teszi. Kivételesen lesz hétvégi bejegyzés, mégpedig a Hun vagyunk? legfontosabb emberével, Ancsival, aki az egész munkafolyamatot értékeli. 

Szombaton már túlestünk az első megmérettetésen: A "bennfentesek", azaz a társulat tagjai nyilvános főpróbán megtekintették az előadást. A vélemények nagyrészt pozitívak voltak! Egyből egy véleménnyel, kedvcsinálóval indul a hét: három órakor jönnek Tamás tapasztalatai. Aztán beindul a hét (naná, én csinálom!), érdemes lesz minket olvasni, különösen ha valaki a közeljövőben szeretné megnézni az előadásunkat. Valaki nem? Velük majd Zsolti foglalkozik. See you soon!