2012/2013 - Blog[év]záró

Bejegyzés alcíme...

Fura évadon vagyunk túl - hamarosan -, ilyen is volt, olyan is volt, s úgy gondoltuk, együtt búcsúzunk. Terveink többsége megvalósult, de természetesen voltak kényes-kényelmetlen buktáink is. Mit gondol erről vajon a társulat? Kinek mi volt fontos, kihagyhatatlan, felejthetetlen, felejthető, mi volt sírós, mi volt nevetős? A blogunk "működése" tutira sikersztori. Ezért rendhagyó módon az évad közel 400 blogbejegyzéséből csemegézve tekintünk vissza a következő két hétben. (És - remélem! - születik majd néhány bejegyzés a hétvégi Vasvári Fesztiválról is!)

vaskigyo.jpg

Gabi, Guszti és Máté a vasvári kígyón! (Készült egy videó is! Lapozz...!)

Az évad nagy újítása volt, hogy heti szerkesztők alakították blogunkat: tartalmilag, hangulatilag, stilisztikailag stb. Érdekes kísérletnek tűnt szeptemberben nekifutni, s lám, annyira sikeres lett, hogy másképp már el sem tudjuk képzelni blogunkat! Végigkövettük a fontosabb eseményeket, van amit jobban, van amit éppenhogy, de a teArtRum fesztivált, premierjeinket, próbáinkat elég bőven elemezgettük.

fblog.jpg

A tábort szokás szerint nagyon learchíváltuk, s kimondottan sok játékosság is megjelent társulatunk tagjainak írásaiban. A magyarokról nagyon sokat írtak a Hun vagyunk? alkotói, s portrékban is gazdag volt az év. Színészélmenyekből sem volt hiány, s meglepő módon nagyon sok "kívülálló" is megírta véleményét. S a vendégjátékainkról is mindent lejegyeztünk; a legalaposabb részletességgel!

Szóval van miből válogatni. Ismét egy sűrű évad után vagyunk. Kellemes visszatekintést mindenkinek. BLOGRA FEL!