A folytatás most következik

heti_szerkeszto.jpg

SZIASZTOK! Itt vagyunk az évadzáró után 28 nappal. Ez a 28 nap pedig a blogcsend ellenére nem telt tétlenül: Ancsi, Bandi, szorgos Attilák festették szivárvánnyá a szín-házat, Horváth Máténk ezermesterkedett, a legújabb cziczós családráma első szárnypróbái is megvoltak, elpróbáltatott a legújabb Nyulassy rendezés, az 1001, az előadás eljutott a munkabemutatóig. Ezeket és sok más újdonságot ősszel már TI is láthattok a Fészekben! A blogot pedig ezennel ünnepélyesen újraindítom, megkezdve a 2013/14-es évadot immár az éterben is.

41.jpg

Megragadva e remek alkalmat, be is harangoznám első két hetünk témáját, ami a TÁBOR lesz! A nyár karácsonya, a varázslatos tíz nap, ami beindít egy évadot. Annyit írtunk már róla múlt időben, hogy úgy gondoltam ideje végre élőben tudósítani az idén. Minden nap frissül majd a blog képekkel, mindig más táborlakó épp aktuális élményeivel, táborszokásokkal és kulisszatitkokkal - ti. idén is elkészül egy előadás, melyről csak annyit árulok el (najó, igazából még csak ennyit tudok róla), hogy a címe E:mese.

De lesz ám egy extraelőadás (munkabemutatója) is az idén: a titokzatos Color House, Miklós Máté debütje rendezőként, "1" szerepében Gallai Dáviddal, "2" szerepében pedig Tóth Gusztival.

Most szépen lezötyögünk Zalába, ki autón, ki volánnal, baromi nagy elánnal, jól megtömött táskákkal, ásványvizes flaskákkal, csordultig pakolt csomagtartókkal, útközben meg pacsizunk az ivókkal. (Az ivókról annyit kell tudni, hogy Zalamerenye legrettegettebb misztikus teremtményei.)

A lényeg a lényeg: leköltözünk bő egy hétre Zalamerenyére. Tartsatok velünk!