Berúgjuk a motort

Bejegyzés alcíme...

Az évad szerintem párszor már elkezdődött: elkezdődött az 1001 munkabemutatóján, aztán a táborban, most pedig elkezdődik szeptember első hetén, mint a suliban, és el fog még kezdődni az évad első előadásán is.

mzsofi.jpg

Nagy tisztulás, színesedés, (fel/le/ki)mosás, jelmeztárfelforgatás és -rendszerezés után (mindeközben próbák) rengeteg munkával ért véget az augusztus.

De mégiscsak az lesz az igazi indulás, amikor a társulat összegyűlik a Jemolban. Ehhez képest 17-én megnézzük, ahogy világra jön a Halhatatlan, a hivatalos évadnyitó viszont mégsem ez lesz, lévén ez még "csak" egy munkabemutató, a hivatalos nyitás az évad primőr premierje, egyben első hivatalos előadása (tehát nem "csak" egy próba), a fentebb már említett 1001 lesz, 19-én. Kapásból két vadiúj előadás! Nem rossz ugye? Lesz mit behozni nézőként is, felétek ugyanis ez fog látszódni: új eredmények rögtön a startvonalon, új néznivaló, amivel már nyáron rengeteget készültek az alkotók.

Ez még mindig csak a legeleje, októberben újra berobban régi barátunk, Gabriella, novemberre pedig el is készül Az utolsó magyar, amiben kipróbálhatok egy új karaktert, akit egyelőre azért diszkrét homály fed...

Majd elfelejtettem! A szeptemberhez még egy izgalom tartozik: szeptember 22. Színházi Korzó az Andrássyn. Mi is ott leszünk meglepikkel, nyereménnyel, játékkal! Kezdetnek ennyi elég is lesz.

Címkék: évadnyitó