Kedves kritikátlan Kritikusok!

Kedves Kritikusok, Szakmabeliek, s minden más Színházi Fontos Ember! Valamit nagyon elrontottunk. Negyedik évadunkat játsszuk kamaraszínházunkban, s valamiért a Szakmát nem sikerült megszólítanunk, idecsalogatnunk, meg úgy egyáltalán: észrevétetni magunkat. Fogalmunk sincs, miben hibáztunk, de most aztán összeszedjük magunkat, s helyére tesszük ezt az elbaltázott kapcsolatot!
De mi a gond?

zsofiszomoru.jpg

A szakmai észrevételek és érdeklődés hiánya nekünk több okból fáj. Egyrészt nincs hozzáértő (leírt!) vélemény rólunk, ami segíthetné fejlődésünket. Nincs szakmai kontroll! Nem tudjuk, hogy az irány, amerre tartunk, jó-e. Ki mondja meg? A laikus néző? Nem ért hozzá, csak élvezi. (Ez sem rossz, persze!) Másrészt, ha a Szakma nem vesz minket komolyan, akkor senki sem, aki dönthetne rólunk. Harmadrészt szeretünk olyanokkal találkozni, akik értik, szeretik, figyelik a színházat - még akkor is, ha nem művelik.

Mit rontottunk el?

jemol_1.jpg

Nem kerestük rendületlenül a Szakma kegyeit. Nem hívtuk fel a figyelmet magunkra. Nem szólítottuk meg a Szakmát úgy, ahogy az illik. 

Ezen most változtatunk.

Drága kritikusok, szakmabeliek! Gyertek el hozzánk, nézzetek meg minél több előadásunkat - mert színesek vagyunk -, s mondjatok véleményt rólunk! És mi nem leszünk szűkmarkúak a köszönömökkel. 

Mert mi egy nagyon szimpatikus csapat vagyunk. Érdekesek, önzetlenek, egyediek, tehetségesek, különlegesek, értékesek, s mindemellett egy nívós, színvonalas, kedves, barátságos színházat képviselünk.

(S amúgy szerények is vagyunk, tessék csak kipróbálni!)

Köszönjük a figyelmet.

Üdvözlettel,
Jendrics Anikó
Miklós Zsófia
Cziczó Attila
és a társulat:
Andai Kati
Barabás Tamás
Bűdi Annamária
Cselle Gabriella
Cziczó Ármin
Cziczó Dániel
Gallai Dávid
Gimesi András
Horváth Máté
Jendrics József
Kovács Zsófia
Lindberg Carolina
Magyar Ajna
Magyar József
Miklós Máté
Molnár Hajnalka
Sipos Veronika
Sorbán Andrea
Toldi András
Tyroler Cintia