Pesti Győző boldog élete [PÁLYÁZAT]

A következő évadot egy speciális előadással indítjuk. Címe Tájbrék, műfaja operadráma, kivitele látványos, mozgása mozgásos, hangulata sírós-nevetős, végkicsengése optimista. Persze ezekből egyik sem biztos.

Ami/aki feltétlenül megjelenik majd az előadásban, az Pesti Győző, a magyar kisember, aki a sötét jövőjét színesre festi. Segítsetek nekünk, találjuk ki közösen Győző történetét!

pestigyozo.jpg

Pesti Győző szerepében Barabás Tamást láthatjátok majd

Keressük a jót. (S ha megtaláltuk, megírom.)

Remegve várjuk, hogy tényleg lesz egy krónikása a selymes mosolynak, de bizalmunk nem áll vastag talapzaton, ezért magunk kezébe vesszük a cselekvést. (Értelmetlen mondat. Sicc!) A czinizmus most sem a véletlen műve. Sírunk-nevetünk, mert szeretünk sírni és nevetni. De nem szeretünk elkeseredni.

Arra kérjük közönségünket, barátainkat, a hétköznapi embereket, hogy segítsenek nekünk!

Azokat a megtörtént vagy nem megtörtént sztorikat várjuk, amelyek arra mutatnak JÓ példát, hogy ebben az országban is megeshetnek hepiendes élettörténetek. Amikor a búbánatos kisember szürkéből egyre inkább elsötétülő életébe egyszer csak belevillan a fény, amikor a szembeszélből puha simogatás lesz, a sűrű záporból ujjbegyek dobogása a felhevült bőrön - és így tovább.

Pozitív példákat keresünk: egy találkozást, egy mondatot, egy hírt, egy jó szót, vagy egész életeket, melyek a gödörből kimászva fejezték be pályafutásukat.

Érthető?

A beérkezett írásokat elolvassuk, a jobbakat megjelentetjük - a szerzők engedélyével! - blogunkon, a legjobbakat pedig felhasználjuk, s tiszteletjegyekkel, Tájbrék premier-meghívóval honoráljuk.

Hát nem megéri?

(Ide írj: feszekszinhaz@gmail.com. Jelszó: Pesti Győző!)