Friday Night Theatre

Azt mondod, Nyócker? Azt mondjuk, Józsefváros! Egy élhető kerület, ahol még a kultúra is színes. Hát még az éjszakák... Egy kis ízelítő ebből a Fészek Színház évadzáró előadás-sorozata, a FRIDAY NIGHT THEATRE! Minden pénteken este 10 órakor kezdődnek az előadások, a repertoár pedig a legszínesebb, amit egy mindenkitől független színház nyújtani tud.

fnt_2014.jpg

 

Május 2-án jazz+színház: OLÁH KRISZTIÁN TRIO! A fiatal zenészek műsorukban elsősorban az 50'-es és 60'-as évek jazz örökzöldjeit elevenítik fel. Ezúttal a Fészek Színház kamaratermében játszanak, kihasználva a színház nyújtotta varázslatos atmoszférát és az éjszaka semmivel sem összehasonlítható hangulatát. Színes és egyedi koncertre lehet számítani!
A zenekar tagjai: Oláh Krisztián – zongora, Schildkraut Vilmos – bőgő, Serei Dániel – dob.
Belépő: 1000 Ft / diákoknak 500 Ft

 

okt.jpg

 

Május 9-én Mándy Ildikó és Társulata vendégszerepel a Fészek Színházban: HAMLETTEK KLUBJA 2.0!
Shakespeare Hamlet c. drámája alapján készült kétszereplős változat, amelyben két Hamlet vitatkozik és érvel…
Kövesdi László és Stubnya Béla játsszák el a két Hamletet, vagyis a Hamlet monológokból és párbeszédekből összeállított saját(os) Hamlet verziót. 
Az előadás rendezője Mándy Ildikó, Harangozó-díjas koreográfus.
Belépő: 1000 Ft

 

hamlettek.jpg

 

Május 16-án Bezerédi Zoltán Esterházy-estje várja a pikáns történetek kedvelőit! Már a cím is egy kész regény… 
A KÉKSZAKÁLLÚ HERCEG CSODÁLATOS ÉLETE... ESTÉBÉ ESTÉBÉ ESTÉBÉ…
Az író ír, a színész mesél: “Egyszer volt, hol nem volt, orális közösülésen innen, szodomián túl, ott, ahol a kurta farkú Kékszakállú túrt, élt egyszer egy kelet-, illetőleg kelet-közép-európai Kékszakállú, egy centráljurópblaubart. Boldogan élt, míg meg nem halt. Erről tudnék még mit mondani."
Belépő: 1000 Ft

 

bezeredi.jpg

 

Május 23-án a GABRIELLA TIZENNÉGYSZER c. dráma zárja az éjszakákat és a Fészek Színház 2013/2014-es évadát. 
A viharos hegyen áll egy ház, a ház előtt egy autó. A házban négyen várják, hogy a feszültség egy hatalmas robbanással kicsúcsosodjék: egy nő, két férfi és a pisztoly. (Villany nincs, a telefon is néma.) Bumm...! Felkavaró történet a hatalomról, a megaláztatásról, a szerelemről, s a bosszúról. A néző csak ül, s mozdulni is alig mer. És a háttérben szól a dob. Drámai thriller. Borzongató dráma. Kész krimi!
Belépő: 1000 Ft

 

09.jpg

 

 

 

PROMO

fnt3.jpg

fnt4.jpg

fnt5.jpg

fnt6.jpg

fnt1.jpg

fnt2.jpg