Vasvár

Eljött a nyár első hete, hamarosan évadot zárunk, táborozunk, táborafterezünk, de ezekről is biztosan lesz külön bejegyzés, az én "feladatom", hogy legközelebbi programunkról értesítsem a nagyérdeműt.

38.jpg

Hamarosan Vasváron fog fesztiválozni a Hun vagyunk? és a Romantika csapata. Biztosan érdekes lesz, mert amikor anno Bugyin elkezdtem a Fészkes pályafutásomat, rengeteg fesztiválon voltunk, amik jók, mert kapunk visszajelzést, megismernek minket és mi is megismerünk másokat. A vasvári fesztivál már egy otthonos terep, annak ellenére, hogy egyetlen egyszer jártam a fesztiválon. Ismerjük már ugyanis a vendégváró társulatot néhány éve... De (ugyan lehet, hogy ez belefér a "feladatba") nem is erről az ismertségről fogok írni. Hanem arról, hogy milyen volt a legutóbbi találkozás.

Nem most volt ez már, akkor még a Műkörmös csapattal voltunk ott és a legnagyobb élményeket azóta is őrzi "Kölöknek kölke" című videónk. Rengeteg előadást megnéztünk. Voltak jók, rosszak, amatőrök és profik, de mi természetesen nem a forgatókönyv szerinti poénokon, hanem a bakikon, kezdőkön derültünk jókat... Ez sokat elárul személyiségünkről, de miért is tagadjam, hogy amikor Zsófi felcímkézett a társulat legrosszindulatúbb jelzőjével, az nem volt alaptalan. De persze voltak más élmények is. Például, hogy másodszor is színészi különdíjat kaptunk Idával (igaz, most nem Imitől a Barátok köztből...). No, meg hogy a szálláson ugyan már nem volt helyünk, de felajánlották nekünk egyikük lakását.

kigyo4.jpg

És mi várható idén? Sokan leszünk a társulatból, szóval fogalmam sincs. Olyanok is vannak köztük, akik még sosem jártak hasonló jellegű fesztiválokon... Tehát várnak az új élmények és talán még azt is megkockáztatom, hogy erről új bejegyzések, szóval: (az "aki nem hiszi, járjon utána" nem illik ide, de valami hasonló...) Akit érdekel, olvasson tovább(ra is)!