KISFESZT3.0 - felhívás

2013. OKTÓBER 11-13., Fészek Színház / JEMOL
amatőr és/vagy független színházak találkozója

Hirtelen felindulásból úgy döntöttünk, hogy - a már másodszor elmaradt Bugyifeszt helyett - felújítjuk egykori kedves fesztiválunkat, és színházi bázisunkon - mert mi ekkora szavakat használunk! -, a Jemolban, megrendezzük a harmadik KISFESZT színjátszó fesztivált!

kisfeszt.jpg

Azon csoportok jelentkezését várjuk, akik szeretnének megismerkedni más, hasonszőrű (kor)társaikkal, színházcsinálási módszereikkel, munkáikkal! A fesztivál lényege az együtt alkotás, s csak másodsorban a bemutatkozás egymás előtt. (Az előadások hossza a 100 percet, a be- és kiszerelés pedig a 20-30 percet ne haladja meg, a csoportok létszáma pedig 5-10 fő közötti legyen! Köszönjük.)

Elsősorban budapesti, Budapest környéki csoportok jelentkezését várjuk, akik vállalják, hogy részt vesznek a közös foglalkozásokon - a csoportvezetők vállalják foglalkozások vezetését -, s akik tényleg kíváncsiak a többiek előadásira, gondolataira stb.

Amit vállalunk: két játékteret (40 fő nézőterű, hosszában játszható színházterem technikával, takarással / 50 fő mobilnézőterű előtér, variálható játéktérrel, soványka technikával) biztosítunk technikussal, a vidékről érkezett csoportoknak „nomád” szállást biztosítunk összesen 15 főig. Az étkeztetést sajnos nem tudjuk vállalni, de a szomszédos kifőzdében, török étteremben, CBA áruházban könnyen megoldható (akár 1200 Ft/fő áron), s ha vendégeink kérik, ezt is megszervezzük, de az egész fesztivál alatt teával és zsíroskenyérrel biztosítjuk az energia utánpótlást, valamint üdítős és csokoládés automata üzemel színházunkban éjjel-nappal.

ÖSSZESEN 3-4 CSOPORTOT TUDUNK FOGADNI, A JELENTKEZÉSEK SORRENDJÉBEN.

kisfesztlogo.jpg

p r o g r a m

PÉNTEK
16.00 - színpadbejárás
18.00 - bemutatók az éjszakába nyúlóan

SZOMBAT
11.00 - foglalkozások
13.00 - ebéd és színpadbejárás
15.00 - beszélgetés az előző napi előadásokról
17.00 - bemutatók az éjszakába nyúlóan

VASÁRNAP
11.00 - foglalkozások
13.00 - ebéd és színpadbejárás
15.00 - beszélgetés az előző napi előadásokról
17.00 - bemutatók késő estig
22.00 - beszélgetés a vasárnapi előadásokról

Jelentkezni szeptember 10-ig lehet a feszekszinhaz@gmail.com e-mail címen.
(PONTOS információkkal az előadásról, csoportról és a csoportvezető által vezetett foglalkozásról!)

Információ: Jendrics Anikó +36 30 6500259