Hogyan készült?

Hello mindenkinek! No, meg jó reggelt! Ezen a héten én leszek a Fészek Színház blogjának szerkesztője. A heti témánk érdekes lesz, és őszinte, és sokak számára talán még meglepő is.

Kicsit tárgyiasabbra vesszük a hangvételt, és megnézzük, hogy hogyan is kerültünk mi a Jemolba, és mi minden készült már itt általunk. Ha egy technikus írja a blogot mégis mire számíthat az ember!

IMG_0017.JPG

Sokan kérdezik, honnan van ez a hely. Hát elmondom, csakis egyetlen kedves ember határtalan jósága miatt. De erről részletesen majd írnak nekünk a színház vezetői.

Addig is én elkezdeném azzal, hogy miként épül fel egy ilyen hely. A fészkünk!

Mi mindent saját kezűleg oldunk meg, kis összegekből. Nincsenek díszletezők, technikusok, takarítók, jegyárusok és még mindenféle. Ha kell egy díszlet, Attila elmondja elképzeléseit, Ancsi megérti (általában mások nem nagyon) és megtervezi, s aztán többen összerakjuk.

A többi munka sem különbözik nagyon ettől a folyamattól. A héten néhány ember elmondja, mi mindent épített már nekünk, és azt is, hogy miket hozott be nekünk kelléknek, díszletnek, és el mondják azt is, hogy miért csinálják mindezt.

Illetve ezen a héten, egy ember, aki már 25 éve tevékenykedik a színházi világban, egy ember, akire sokan felnéznek, egy ember akire apámként tudok tekinteni, egy ember akinek van egy színháza, 51-es lába, és nem mellesleg 2 méter magas. Cziczó Attila minden este 19:00-kor leírja ezt a 25 évet, visszafelé. Élvezetes és hasznos lesz. Érdemes olvasgatni a blogunkon.

És nem mellesleg a héten exkluzív videó felvételt láthatnak majd a színházunkról. Még senki sem látta. Senki!

Olvass, ossz, lájkolj! Osz't viszlát hamarosan!